Εναρξη προγραμμάτων ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΑΡΩΓΗ και ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Το Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς” υπο το φως του εξελίξεων με τον Κορωνοϊό και των εκατοντάδων δικαιούχων μας που βρίσκονται σε αυτό-απομόνωση πρωτοπορεί και ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΑΡΩΓΗ και ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. 

A. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Όταν βρίσκεστε σε αυτοαπομόνωση και είστε δικαιούχος της κλινικής μας μπορείτε να επικοινωνείτε για μη επείγοντα θέματα ( για επείγοντα επικοινωνείτε με 112 ) με τον Προσωπικό Ιατρό σας μέσω τηλεφωνικού ραντεβού ( 22100444 ), τηλεδιάσκεψης ( FaceTime , Skype )  και μηνυμάτων SMS ( στο κινητό προσωπικού ιατρού σας ).

Στόχος μας είναι να λαμβάνετε απάντηση μέσω SMS ή τηλεφώνου / Skype / FaceTime ραντεβού εντός 24 ωρών το αργότερο.   

Τα τηλέφωνα των Προσωπικών Ιατρών του Ιατρικού μας Κέντρου είναι:

  • Δρ Αλέξης Σαμούτης: 95 100444
  • Δρ Τζούλια Νικολάου: 99 448996
  • Δρ Ρένος Αβραάμ: 96 030075
  • Δρ Γεώργιος Σαμούτης 99 345435

B. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΩΓΗ

Το Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς” ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος ΑΡΩΓΗ για στήριξη των ηλικιωμένων δικαιούχων της κλινικής μας.

Συστήνουμε εθελοντική ομάδα στήριξης η οποία σε συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας της κλινικής μας θα φροντίζουν τις ευάλωτες ομάδες δικαιούχων μας σε θέματα ψυχοκοινωνικής στήριξης όπως π.χ. ψώνια, φάρμακα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Συντονίστρια των εθελοντών είναι η Μαρία Ψάλτη στο 22100444 .


Γ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Στα πλαίσια των προσπαθείων παροχής προληπτικής ιατρικής φοντίδας στους δικαιούχους μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώνουμε το πρόγραμμα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μέσω του οποίου θα παρέχουμε συμβουλευτική βοήθεια για ενίσχυση του αμυντικού συστήματος μέσω διατροφής, άσκησης κλπ, δωρεάν τηλε-υπηρεσιών διακοπής καπνίσματος, ανακοινώσεις για την πανδημία κλπ.

Το Κάπνισμα αυξάνει κατά 50% την πιθανότητα να νοσήσεις σοβαρά από τον κορωνοϊό.

Η Κύπρος μαζί με την Ελλάδα είναι οι πρώτες χώρας σε καπνιστές στην Ευρώπη.

Τώρα είναι η ευκαιρία να το σταματήσετε για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊο, επικοινονώντας μέσω τηλεδιάσκεψεων δωρέαν με επαγγελματίες υγείας του Ιατρικού Κέντρου “Ο Απόστολος Λουκάς”. 

Πάρτε τηλέφωνο στο 22100444 και κλείστε το ραντεβού. Επίσης εγγραφείτε στο eNewsletter πατώντας εδώ για συνεχή πληροφόρηση.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1