Προσωπικοί Ιατροί ΓΕΣΥ

Καθ. Γεώργιος Σαμούτης
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός

O Καθηγητής Γεώργιος Σαμούτης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με υποτροφία ΙΚΥ και έκανε ειδικότητα στην Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.  Ακολούθως ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην διαχείριση χρόνιων ασθενειών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης σε συνεργασία με την Ιατρική σχολή του Maastricht Ολλανδίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Αλέξης Σαμούτης
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός

Ο Δρ Αλέξης Α. Σαμούτης είναι Ιατρός με ειδικότητα στη Γενική / Οικογενειακή Ιατρική και με μετεκπαίδευση / ειδικό ενδιαφέρον στην Αθλητιατρική, στην Επείγουσα Ιατρική και στην Οστεοπόρωση. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ιουλία (Τζούλια) Νικολάου - Thomas
Προσωπική Ιατρός ΓεΣΥ - Γενική / Οικογενειακή Ιατρός

Η Δρ Ιουλία (Τζούλια) Νικολάου – Thomas σπούδασε με υποτροφία στο St. George’s University of London και ακολούθως έκανε ειδίκευση στη Γενική / Οικογενειακή Ιατρική (General Practice). Έχει μετεκπαίδευση - ειδικό ενδιαφέρον στην παιδιατρική και γυναικολογία. Εργάστηκε στην Αγγλία ως Προσωπική Ιατρός και ως Ιατρός εντατικής θεραπείας, επειγόντων περιστατικών και τραυμάτων. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ρένος Αβραάμ
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός

Ο Δρ Ρένος Αβραάμ σπούδασε στο Barts and The London School of Medicine and Dentistry, στο Queen Mary University of London. Έλαβε επίσης πτυχίο σε Sports and Exercise Medicine.  Ο Δρ Αβραάμ έχει εργαστεί σε νοσοκομεία στο Λονδίνο στη Γενική Ιατρική, στη Γενική Χειρουργική, στην Καρδιολογία, στη Μονάδα Εντατικης Φροντιδας και στην Ορθοπεδική. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ευαγγελία Γεωργιάδη
Προσωπική Ιατρός ΓεΣΥ - Γενική / Οικογενειακή Ιατρός

Η Δρ Ευαγγελία Γεωργιάδη είναι Γενική/Οικογενειακή Ιατρός, Προσωπική Ιατρός ΓεΣΥ. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια της Βορείου Ιταλίας. ´Εχει λάβει της Ειδικότητα της Γενικής/Οικογενεικής Ιατρικής, μετά από εκπαίδευση στο Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο, στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο καθώς και σε μάχιμα Κέντρα Υγείας της Αττικής. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ζαχαρίας Ντρούε
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός

O Δρ. Ντρούε Ζαχαρίας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα, όπου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2014. Ακολούθησε η άσκηση του ως Ασκούμενος Ιατρός στο Γ.Ν Λευκωσίας (2014) ενώ το 2015 προσελήφθην στο Γ.Ν. Σερρών ως ειδικευόμενος Ιατρός, όπου και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής το 2019. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ιωάννης Καραντάς
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Ειδικός Παθολόγος

O Δρ. Ιωάννης Καραντάς περάτωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα, όπου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε η ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Κ.Υ. Σοφάδων, νομού Καρδίτσας ενώ το 2015 προσελήφθην στην Β' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  ως ειδικευόμενος Ιατρός, όπου και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Εσωτερικής Παθολογίας-Παθολογίας το 2020. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Σταυρούλα Φωτιάδου
Προσωπική Ιατρός ΓεΣΥ - Γενική / Οικογενειακή Ιατρός

Η Δρ Σταυρούλα Φωτιάδου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2017. Ακολούθως εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής το 2022. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης
Προσωπικός Ιατρός ΓεΣΥ - Παιδίατρος

Ο Δρ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης είναι ένας νέος παιδίατρος, με αγάπη για τα παιδιά και την ειδικότητα που επέλεξε να ασκήσει. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Μετά τις σπουδές εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε παιδιατρική κλινική στη Σουηδία και ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο για να συνεχίσει την ειδίκευση του στην Παιδιατρική. Διαβάστε περισσότερα.

Email

Ειδικοί Ιατροί ΓΕΣΥ

Δρ Κωνσταντίνος Ποφαΐδης
Ιατρός - Καρδιολόγος

O Δρ. Κωνσταντίνος Ποφαΐδης είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διακριθεί στις εξετάσεις Παθολογίας του Υπουργείου Υγείας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Καρδιολογίας την οποία ολοκλήρωσε επιτυχώς αφού εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία στην Κύπρο. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χριστίνα Παναγιωτίδου
Ιατρός - Ακτινοδιαγνώστης

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Ακτινοδιαγνωστική. Είναι ειδικευμένη ιατρός ακτινοδιαγνώστης με επίβλεψη και γνωμάτευση εξετάσεων κλασσικής ακτινολογίας, μαστογραφιών, υπερηχογραφημάτων, αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας. Παράλληλα, έχει ειδικό ενδιαφέρον στην παιδοακτινολογία και στη νευροακτινολογία. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χρήστος Μιχάλαρος
Ιατρός - Ωτορινολαρυγγολόγος

Consultant-Surgeon Otorhinolaryngologist (E.N.T) with 11+ years of experience qualified from Kapodistrian University, College of Medicine, Evangelismos Hospital Athens, the leading hospital in Greece on ENT specialization. Highly competent, thorough, self-motivated, team-oriented with excellent analytical thinking and attention to detail, consistently striving for excellence seeking to provide excellent patient care. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Θωμάς Πατσανάς
Ιατρός - Γαστρεντερολόγος

Ο Δρ Θωμάς Πατσανάς είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας το 2001 από τη Γαστρεντερολογική Κλινική Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του Διατριβή το 2003 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.  Διαβάστε περισσότερα.

Email
Καθ. Γεώργιος Καλλέργης
Ιατρός - Ψυχίατρος

Ο Kαθ. Ψυχιατρικής Γεώργιος Καλλέργης είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής με μακρά κλινική εμπειρία, που άσκησε το κλινικό του έργο κατά την θητεία του στο Ε.Σ.Υ., και στη συνέχεια κατά την ακαδημαϊκή θητεία του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασκεί την Συνθετική Προσέγγιση Ασθενούς, Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας όπου συνδυάζεται η Διαλεκτική Θεραπευτική Τεχνική με την Βιολογική-Φαρμακευτική Θεραπευτική Τεχνική. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Παναγιώτης Βαζούκης
Ιατρός - Χειρούργος Ορθοπαιδικός Τραυματιολόγος

Ο Δρ Παναγιώτης Βαζούκης είναι Ειδικός Ορθοπαιδικός Τραυματολόγος . Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Aπέκτησε την χειρουργική ειδικότητα στην Γερμανία (2009-2015). Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας ορθοπαιδικής και τραυματολογίας τον Μάιο του έτους 2015 (Düsseldorf Germany). Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χαράλαμπος Χριστοδουλόπουλος
Ιατρός - Χειρούργος Ορθοπαιδικός Τραυματιολόγος

Ο Δρ Χαράλαμπος Χριστοδουλόπουλος είναι Ειδικός Ορθοπαιδικός Τραυματολόγος, Ειδικός Ιατρός ΓεΣΥ. Είναι απόφοιτος του Carol Davila University of Medicine and Pharmacy (Πανεπιστήμιο Βουκουρεστιου). Ειδικεύτηκε στην Γενική χειρουργική kai συνεχεια στην Ορθοπαιδική. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χρήστος Οικονόμου
Ιατρός - Χειρούργος Ορθοπαιδικός Τραυματιολόγος

Ο  Δρ. Χρήστος Οικονόμου είναι Ειδικός Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Τραυματολόγος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνου Ιταλίας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στην Ελλάδα (2007-2013) εκπαιδευθείς στο τμήμα Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χριστιάνα Παναρέτου
Ιατρός - Γενική Χειρουργός

Η Δρ Παναρέτου Χριστιάνα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2007, ενώ μετά την λήψη του πτυχίου της συμμετείχε ενεργά στην Κλινική Μαστού του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Γενικής Χειρουργικής του ΓΝ Λευκωσίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Σπυρίδων Ρεκατσίνας
Ιατρός - Πλαστικός αισθητικός και Επανορθωτικός Λειτουργός

Ο Δρ Ρεκατσίνας Σπυρίδων γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2009. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Κωνσταντίνος Καουράνης
Ιατρός - Αιματολόγος

O Δρ Κωνσταντίνος Καουράνης είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Αλεξανδρούπολης. Εχει διακριθεί στις εξετάσεις Παθολογίας του Υπουργείου Υγείας καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Αιματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ευθύμιος Ζησιόπουλος
Ιατρός - Γενικός Χειρουργός, Χειρουργός Γαστρεντερικού και Εντέρου-Ορθού

Ο Δρ. Ευθυμιος Ζησιοπουλος είναι ειδικός Γενικός, Χειρουργός Γαστρεντερικού και Χειρουργός Εντέρου-Ορθού, εκπαιδευμένος στο Ντισελντορφ της Γερμανιας, με εξειδίκευση στην προηγμένη ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Ειδικός Ιατρός ΓεΣΥ. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Γεώργιος Δράκου
Ιατρός - Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ο Δρ Δράκου με 25 χρόνια εμπειρίας στην Πνευμονολογία -Φυματιολογία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων ενηλίκων και παιδιών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, στην Υπνική -Άπνοια, και στην καταδυτική – υπερβαρική ιατρική. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Σταύρος Παπαβέργης
Ιατρός - Ενδοκρινολόγος/Διαβητολόγος

Ο Δρ. Σταύρος Παπαβέργης εισήχθη στην στη Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατόπιν έλαβε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας – Διαβητολογίας στα Νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μετεκπαιδεύτηκε σε Νοσοκομείο της Ιταλίας στο υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και στην παρακέντηση όζου θυρεοειδούς με λεπτή βελόνα κάτω από υπερηχογραφική παρακολούθηση. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ιάκωβος Πραστίτης
Ιατρός - Ουρολόγος

Ο Δρ Ιάκωβος Πραστίτης κατάγεται από τη Λάρνακα και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (έτος 2012). Εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στη Γερμανία, αρχικά στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής (Common Trunk) και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Hermann-Josef Krankenhaus στο Έρκελενζ, όπου εργάστηκε μέχρι τον Μάιο του 2022. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χρήστος Φλιάτουρας
Ιατρός - Ουρολόγος

Ο ιατρός Χρήστος Φλιάτουρας αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου της L΄ Aquila στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην ουρολογία στην ουρολογική κλινική του ογκολογικού νοσοκομείου των Αθηνών ο “Άγιος Σάββας”. Η κύρια ενασχόληση του αφορά την ανδρολογία με ιδιαίτερο αντικείμενο την στυτική δυσλειτουργία, την υπογονιμότητα και την χειρουργική του ουρογεννητικού. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Στυλιανός Πικής
Ιατρός - Νευροχειρουργός

Ο Δρ. Στυλιανός Πικής αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Debrecen στην Ουγγαρία και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών  στη Δημόσια Υγεία από τη Σχολή Δημοσίας Υγείας του εν λόγω πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική στο Hadassah Medical Center-Hebrew University Hospital, Jerusalem, Israel και στο Γενικό Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Ιωάννης Χουστουλάκης
Ιατρός - Παιδοψυχίατρος

Ο Δρ Ιωάννης Χουστουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Πήρε το πτυχίο της Ιατρικής με άριστα από το Πανεπιστήμιο G.D’ Annunzio (Κιέτι Ιταλίας). Ειδικεύτηκε στην Παιδοψυχιατρική στη Γ Κλινική του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και έλαβε τον τίτλο του Παιδοψυχιάτρου από την Νομαρχία Πειραιά στις 26/7/2010. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Απόστολος Παπαποστόλου
Ιατρός - Νευρολόγος

Ο Δρ. Παπαποστόλου Απόστολος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα, όπου και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε η ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου. Ολοκήρωσε την ειδίκευσή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Διαβάστε περισσότερα.

Email

Άλλοι Επαγγελματίες Υγείας
(Φυσικοθεραπευτές, Κλινικοί Ψυχολόγοι, Κλινικοί Διατροφολόγοι)

Δρ Ανδρέας Αναστασίου
Συμβουλευτικός Ψυχολόγος

Andreas Anastasiou earned his Ph.D. in Counseling Psychology from the University of Pittsburgh, Pennsylvania, USA. He has worked as a psychologist in several settings in the United States including a Veteran’s Affairs hospital, counseling centers, and state agencies. As Associate Professor at Mary Baldwin College in Virginia, USA, he served as chair of the psychology department for four years. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Κωνσταντίνος Αγαθοκλέους
Συμβουλευτικός Ψυχολόγος

Ο Κωνσταντίνος Αγαθοκλέους έχει ολοκληρώσει με διάκριση τις μεταπτυχιακες του σπουδές στη Συμβουλευτικη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έργαζεται επίσης ως θεραπευτής στο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης της Αγίας Σκέπης, ενώ παράλληλα εργάζεται και ιδιωτικά ως Συμβουλευτικος Ψυχολόγος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες δομές υπηρεσιών ψυχικής υγείας, έχοντας εμπειρία σε πληθώρα διαγνωστικών κατηγοριών. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Μαρίνος Ευριπίδου
Φυσικοθεραπευτής – Manual Therapist

O Μαρίνος Ευριπίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (2012). Διετέλεσε φυσικοθεραπευτής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ για 6 χρόνια, αποκτώντας τεράστια εμπειρία στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.Έχει παρακολουθήσει πλειάδα σεμιναρίων εξειδίκευσης στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Ραφαέλλα Παπαγεωργίου
Φυσικοθεραπεύτρια

Η Ραφαέλλα Παπαγεωργίου είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Τεχνικών Κινητοποίησης, Αξιολόγησης και Θεραπευτικής Άσκησης σε Ελλάδα και Κύπρο. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Μικαέλα Γεωργίου
Διατροφολόγος - Κλινική Διαιτολόγος

Η Μικαέλα Γεωργίου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (RD). Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου (University of Surrey, Guildford-2019) όπου φοίτησε με υποτροφία για τον τετραετή κύκλο σπουδών στην Κλινική Διαιτολογία- Διατροφολογία που περιλάμβανε ένα χρόνο πρακτικής εργασίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Ελίνα Πολυδώρου
Διατροφολόγος - Κλινική Διαιτολόγος

Η Ελίνα Πολυδώρου είναι κλινική διαιτολόγος συμβεμβλημένη με το ΓΕΣΥ και διατροφολόγος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της με θέμα BSc (HONS) στις Διατροφικές Επιστήμες, στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και MSc στην Κλινική Διαιτολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Άντρια Παναγή
Λογοπαθολόγος - Λογοθεραπεύτρια

Η Άντρια Παναγή είναι κάτοχος πτυχίου (B.Sc) Λογοπαθολόγος – Λογοθεραπεύτρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με πτυχιακή εργασία και έρευνα με τίτλο “Ο ρόλος της ακουστικο-λεκτικής θεραπείας στην μετεγχειρητική αποκατάσταση παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα”. Είναι κάτοχος πιστοποιητικών Κυπριακής νοηματικής γλώσσας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Χρυσοβαλάντω Ελευθερίου
Κλινική Ψυχολόγος

Η Χρυσοβαλάντω Ελευθερίου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Κλινική Ψυχολογία και το πτυχίο της το απέκτησε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές της, για περίοδο τριών περίπου χρόνων έχει εργαστεί και αποκτήσει εμπειρία σε διαφορετικούς τομείς. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Δρ Χρήστος Νικολόπουλος
Ποδίατρος / Ποδολόγος

Ο Δρ. Χρήστος Νικολόπουλος, χρησιμοποιεί τα 25 χρόνια εμπειρίας σαν Πoδίατρος και Ερευνητής, για το πάθος του για την ποδιατρική, για την συνεχόμενη εξέλιξη και ανάπτυξη ιδεών για να βοηθήσει τους ασθενείς του που πάσχουν από μυοσκελετικα προβλήματα η πόνους. Διαβάστε περισσότερα.

Email
Γεωργία Σπυρίδου
Κλινική Ψυχολόγος

Η Γεωργία Σπυρίδου είναι εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος. Είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο και έλαβε το μεταπτυχιακό (MSc) της στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο με την υψηλότερη διάκριση (Summa Cum Laude). Διαβάστε περισσότερα.

Email
Φίλιππος Χριστοφορίδης
Ποδίατρος / Ποδολόγος

Ο Φίλιππος Χριστοφορίδης είναι απόφοιτος Ποδιατρικής από το πανεπιστήμιο του Queen Margaret University of Edinburgh της Σκωτίας και απόφοιτος από το τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Στο παρόν στάδιο, κάνει Μεταπτυχιακό στην Διαχείριση και Αντιμετώπιση διαβητικών ελκών από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διαβάστε περισσότερα.

Email
FacebookTweetPinLinkedIn

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1