Σχόλια Θεραπευόμενων

Αξιολογήστε τις υπηρεσίες του Ιατρικού Κέντρου “Ο Απόστολος Λουκάς” και του Ακτινολογικού Κέντρου “Ο Άγιος Πορφύριος” πατώντας εδώ.

Σημείωση: Τα σχόλια είναι επώνυμα και επιβεβαιωμένοι θεραπευόμενοι του Ιατρικού Κέντρου αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν αναγράφονται τα πλήρες ονόματά τους.

Σχόλια από Θεραπευμόμενους Ιατρικού Κέντρου “Ο Απόστολος Λουκάς” και Ακτινολογικού Κέντρου “Ο Άγιος Πορφύριος”

Ευχαριστώ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το team του Αποστόλου Λούκα είσαστε άψογοι σε όλα σας ευχαριστούμε που μας φροντίζετε είστε και οι καλύτεροι ευχαριστώ πολύ τον προσωπικό μου γιατρό Γ. Σ. ο Θεός να σας προσέχει.

Μ. Π.

Συγχαρητήρια

Γιατρέ μου ,
Θα ήθελα καταρχάς να σας συγχαρώ για το πως με υπομονή και επιμονή συν Θεό μεγαλώσατε το ιατρικό κέντρο Απόστολος Λουκάς και έγινε για τους ασθενείς πολύ απλή η διαδικασία να επισκεφτεί γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων όπως και να κάνει διαγνώστηκες εξετάσεις. Στη δική μου περίπτωση αφού είχα προγραμματισμένο ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις μου πήρε ούτε 5 λεπτά η όλη διαδικασία να βρουν το παραπεμπτικό και να μου πάρουν το δείγμα, καθόλου ταλαιπωρία η καθυστέρηση.
Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για μας, ο Θεός να σας δυναμώνει και να σας φωτίζει να συνεχίσετε το έργο σας.

Elena

Νιώθω πραγματικά τυχερή και ευλογημένη

Νιώθω πραγματικά τυχερή και ευλογημένη που ο Θεός με φώτισε να έχω για προσωπικό μου Γιατρό τον Δρ. Γιώργο Σαμούτη. Τόσο αυτός όσο και όλη η ομάδα του είναι πάντα δίπλα σε εμένα και σε όλη την οικογένειά μου και μας βοηθάνε ΑΜΕΣΑ σε ότι τους χρειαστούμε, χωρίς πραγματικά καμία ταλαιπωρία.
Όσα και να γράψω για τον Γιατρό μου τον Δρ. Σαμούτη δεν θα είναι αρκετά. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Θεού. Εύχομαι από καρδιάς σε σας και σε όλη την ομάδα σας ο Θεός να σας έχει πάντα καλά και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το υπέροχο έργο σας! Σας ευχαριστούμε όλους σας!!!

ΙΡΙΔΑ ΧΡΥΣΑΦΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευχαριστίες

Γιατρέ μου,

Με αυτή την επιστολή μου θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τον γαστρεντερολόγο γιατρό σας που με την σωστή και γρήγορη διάγνωση έσωσε τον γιο μου από περαιτέρω επιπλοκές, λόγω λανθασμένης διάγνωσης άλλων ιατρών και θα οδηγούμασταν σε πολύ σοβαρές επιπλοκές.

Πιστεύω πως στο Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς” έχετε έναν έμπειρο και αξιόλογο ιατρό γαστρεντερολόγο.

Σας ευχαριστώ θερμά

Ι. Σ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Προσωπικέ μου ιατρέ,

Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να εκφράσω και γραπτώς τις θέρμες μου ευχαριστίες προς εσένα και τους συνεργάτες σου για τον επαγγελματισμό σας την πολύπλευρη βοήθειά σας μα πάνω από όλα την ανθρώπινη προσέγγισή σας  στο πρόβλημα υγείας που είχα.

Ξεκάθαρη και άμεση διάγνωση χωρίς  καμία ταλαιπωρία έγιναν  οι  περεταίρω εξετάσεις  για πλήρη εικόνα του προβλήματος, είχα τα αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και όλα αυτά  στον ίδιο χώρο με άμεση εξυπηρέτηση.
Είδα ξανά τον γιατρό και έκλεισα το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Κάναμε  τις απαραίτητες  φυσικοθεραπείες και ομολογώ ότι είμαι πολύ καλύτερα. Ξέρω πολύ καλά ότι στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση πλήρους θεραπείας. Γι’ αυτό ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε την στήριξη και τις συμβουλές που μου έδωσε η ομάδα.

Όλα αυτά έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε ένα  οργανωμένο περιβάλλον με πολύ υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη και  εξοπλισμό  χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθώ από το Ιατρικό Κέντρο σας. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει και ομολογώ ότι το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ότι το καλύτερο με την παράκληση να παραμείνετε στα ίδια επίπεδα επαγγελματισμού, προσέγγισης μα πάνω από όλα ανθρωπιάς.

Σας Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους σας.

Ε. Π.

Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες υγείας

Επισκέφτηκα σήμερα 02/06/21 το Ιατρικό Κέντρο ο Απόστολος Λουκάς κ έλαβα για ακόμη μια φορά εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που θα ήθελα να αναφέρω. Με παρακολουθούσε ο προσωπικός μ ιατρός πριν το ΓΕΣΥ κ τώρα είχα την εντύπωση ότι οι υπηρεσίες που θα λάμβανα μετά το ΓΕΣΥ τα 2 τελευταία χρόνια θα υποβαθμίζονταν συνεχώς. Μετά χαράς έχω παρατηρήσει το αντίθετο δηλ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας καλύτερες της προ ΓΕΣΥ εποχής, με συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών , εξυπηρέτηση γρήγορη, ευγένεια στο προσωπικό, συνεργασία μεταξύ των ιατρών κ ειδικά εξαιρετική φροντίδα από τον προσωπικό ιατρό που πλέον τον θεωρώ φίλο μου.

 

Μιχάλης Ζένιος
Πρόεδρος Zenios Construction @ Development

Καταπληκτική αντιμετώπιση από το κέντρο

Καταπληκτική αντιμετώπιση από το κέντρο προς τον πατέρα μου. Ήρθε στον ενδοκρινολόγο με πολύ σοβαρά θέματα υγείας και έλαβε άψογη φροντίδα. Εξυπηρετήθηκε επίσης με πολύ αμεσότητα και επαγγελματισμό απο τον Άγιο Πορφύριο για διάφορες εξετάσεις. Παράλληλα, έλαβα σχόλια από καρδιακή μου φίλη για την ποιότητα ιατρικής φροντίδας που έλαβε από τον γαστρεντερολόγο του κέντρου, και της έκανε εντύπωση η ευγένεια των νοσηλευτριών στον Άγιο Πορφύριο. Το πιο σπουδαίο είναι πως κανένας δεν γνώριζε πως της σύστησα το κέντρο, πράγμα που δείχνει τον επαγγελματισμό και ίση μεταχείριση που υπάρχει. Ένιωσε ασφάλεια με το ότι οι υπηρεσίες που έλαβε προφέρονταν στο κέντρο άμεσα και με καλή συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών.

Συγχαρητήρια σε όλους σας για όλα τα καλά που μας προσφέρετε

Χριστός Ανέστη! Από τη Μεγάλη Δευτέρα έχουμε φέρει τον γιο μου στον παιδίατρό σας και στον ορθοπαιδικό σας που άρχισαν μια θεραπεία στο πόδι του με γύψο, ακτινογραφία κ.λπ. μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι το αγόρι μας.

Σήμερα ήμασταν εκεί το πρωί και θέλω να ενημερώσω πόσο εξαιρετική είναι η προσέγγιση του γιατρού, το ενδιαφέρον του, η επιστημονική του κατάρτιση! Εννοείται και ο παιδίατρος μας είναι άψογος με τα δίδυμα αγόρια! Μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και συγχαρητήρια σε όλους σας για όλα τα καλά που μας προσφέρετε εκεί στο κέντρο σας στις δύσκολες ώρες που σας χρειαζόμαστε!

Α. Ε.

Special thanks to the team of the doctors

Following periodic visits to Apostolos Loukas Medical Centre for various ailments over the years I would like to thank the team of doctors on their professionalism, exceptional patient centered approach and the excellent interdisciplinary communication!

N.P.

Continue you constant effort for improvement and setting up the standards for primary care in Nicosia

I contacted the medical center for an issue I considered as urgent. The receptionist listened to me carefully and shared that I will be contacted soon by personal doctor deputy since my personal doctor was out of office.
To my surprise I received a call from the physician. He was fully aware and informed of my condition and medical history and he recommended a referral to another specialist within your facilities.
To my second surprise since I considered this urgent  I got an appointment the same day.
The specialist took a very good medical  history, was informed very well on my records and quickly came to a recommendation and a solution.
What I want to share and emphasize is the following:
– I was heard and acknowledged by all people who contacted me
– the speed and accuracy of all steps (timing, appointment, keeping the timelines)
– the quality of the service in general
I find extremely useful to share this feedback with you. I realize that behind this experience there is a well designed quality system and an investment in which I find big value.
Thanks for listening to me and keep setting up the standards of health care, something we desperately need.
P.M.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Αγαπητέ Δρ. Σαμούτη,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που πραγματικά είστε πάντα τόσο βοηθητικός και πάντα δίπλα μας.

Ι. Χ.

Έτυχα άψογης εξυπηρέτησης και από το προσωπικό της υποδοχής και από την Ιατρό – Ακτινοδιαγνώστη.

Στις 23 Ιουλίου 2020, επισκέφθηκα το Ακτινολογικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος για υπερηχογράφημα καρωτίδων.

Έτυχα άψογης εξυπηρέτησης και από το προσωπικό της υποδοχής και από την Ιατρό – Ακτινοδιαγνώστη.

Η ιατρός αφού μου εξήγησε με λεπτομέρεια τι θα διενεργούσε κάτι που με καθησύχασε και εξάλειψε οποιοδήποτε άγχος είχα που αφορούσε στην εξέταση προχώρησε στον υπέρηχο.  Κατά την διάρκεια της εξέτασης μου έκανε ερωτήσεις που αφορούσαν στο ιατρικό μου ιστορικό και περιέγραφε τι έβλεπε και ήταν καθόλα καθησυχαστική για τα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ζ. Π.

Very pleased with your services!

Very pleased with your services and I will highly recommend you to my friends.
M. G.

Very pleased with your Medical Center

I’m very pleased with your Medical Center and especially with the excellent cooperation with the General Practice doctor.

G. M.

Μπράβο σας

Πάρα πολύ ωραία. Δηλαδή στη κλινική Αποστόλου Λουκα μπορούμε σχεδόν να βρούμε όλες τες ειδικότητες γιατρών. Μπράβο σας Κύριοι Σαμουτη. Ο Θεός είναι πάντα κοντα σας και σας βοηθά κι εσείς με την σειρά σας κάνετε το παν για τον άνθρωπο, όχι για το χρήμα όπως πολλοί. Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα πάντα με την βοήθεια του Θεού.

M. M.

I am tremendously grateful to Apostolos Loukas Medical Centre Personal GESY Doctor

I first noticed that I was losing hair in the summer of 2018. The hair loss increased and by January 2019 I had bald patches on my head. They were large and noticeable and I got very worried. That’s when I paid a visit to Apostolos Loukas Medical Centre Personal GESY Doctor.

The doctor gently informed me that I was suffering from alopecia and explained to me what it was. Even though I didn’t have any anxiety or particular stress at the time the disease was very evidently present.

He gave me a regimen to follow as well as some dietary restrictions but told me I had to be very patient to see results, if any.

By my next visit, about 3 months later, the results were noticeable. I had responded to the treatment and hair was already growing, exceeding both mine and the doctor’s expectations. We continued the treatment and in the subsequent visits confirmed my very positive response to the treatment.

Now, one year later, I am excited to say that hair has grown in almost all the parts of my head where I had had the loss with only a very small part left and even that is responding, just slower. I am continuing the treatment knowing very well that I am lucky to have received a treatment and care that is treating a condition that is seldom rectified.

I am tremendously grateful to Apostolos Loukas Medical Centre Personal GESY Doctor, not only for his miraculous treatment but also for his caring, gentle and supportive manner.

Thank you Apostolos Loukas Medical Centre Personal GESY Doctor!

M. C.

Many thanks and you should be proud of your colleagues and healers

I wanted to inform you that a Personal Doctor from your clinic looked after us very well and advised accordingly and ‘eftixos’ we didn’t end up in the hospital, Doksa to Theo! The Cardiologist doctor aides also looked at my father in law and assisted us thoroughly. I also wanted to add that the nurse was a darling too and everything a nurse or doctor’s assistant should be, so pleasant and so professional and so respectful towards my father in law despite his condition and to my mother in law who is enduring his situation with much patience but also struggling. Many many thanks again and I can say after 18 years in Cyprus it’s the first time we were treated so pleasantly after many sleepless nights and worrying about my father in laws’ condition alla exi o Theos kai Doksa to Theo !!! Many thanks and you should be proud of your colleagues and healers.
Evlogimeni Porto Xronia

Marina ( Apostolos Loukas GESY beneficiary )

Great services!

I’m very satisfied with “Apostolos Loukas” Medical Center’s services and I will definitely recommend you to a friend!

Nicos Mavrocordatos

Exceptional support applications

Exceptional support applications (unique for Cyprus), appointment, reminders and follow ups (including this survey).

UA-120070842-1