Υποδεχόμαστε τους νέους Φυσικοθεραπευτές μας

Νέοι Φυσικοθεραπευτές

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα του Ιατρικού Κέντρου “Ο Απόστολος Λουκάς” δύο Φυσικοθεραπευτές – Manual Therapists, τον Μιχάλη Ευσταθίου και τον Μαρίνο Ευρυπίδου.

Και οι δύο έχουν μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην Φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα. 


Μιχάλης Ευσταθίου, Φυσικοθεραπευτής

Ο Μιχάλης Ευσταθίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ATEI Αθήνας (2008).  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού  τίτλου MSc in Advancing Practice – Specialist in Manual Therapy από το Πανεπιστήμιο του Birmingham της Αγγλίας (2010). Το 2019 ξεκίνησε την εκπόνηση Διδακτορικής  Διατριβής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με θέμα τη συσχέτιση πόνου με προβλήματα ιδιοδεκτικότητας στο γόνατο. Διαβάστε περισσότερα.


Μαρίνος Ευρυπίδου, Φυσικοθεραπευτής

O Μαρίνος Ευριπίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (2012). Διετέλεσε φυσικοθεραπευτής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ για 6 χρόνια, αποκτώντας τεράστια εμπειρία στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Έχει παρακολουθήσει πλειάδα σεμιναρίων εξειδίκευσης στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία. Διαβάστε περισσότερα.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1