ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Προσωπικέ μου ιατρέ,

Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να εκφράσω και γραπτώς τις θέρμες μου ευχαριστίες προς εσένα και τους συνεργάτες σου για τον επαγγελματισμό σας την πολύπλευρη βοήθειά σας μα πάνω από όλα την ανθρώπινη προσέγγισή σας  στο πρόβλημα υγείας που είχα.

Ξεκάθαρη και άμεση διάγνωση χωρίς  καμία ταλαιπωρία έγιναν  οι  περεταίρω εξετάσεις  για πλήρη εικόνα του προβλήματος, είχα τα αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και όλα αυτά  στον ίδιο χώρο με άμεση εξυπηρέτηση.
Είδα ξανά τον γιατρό και έκλεισα το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Κάναμε  τις απαραίτητες  φυσικοθεραπείες και ομολογώ ότι είμαι πολύ καλύτερα. Ξέρω πολύ καλά ότι στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση πλήρους θεραπείας. Γι’ αυτό ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε την στήριξη και τις συμβουλές που μου έδωσε η ομάδα.

Όλα αυτά έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε ένα  οργανωμένο περιβάλλον με πολύ υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη και  εξοπλισμό  χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθώ από το Ιατρικό Κέντρο σας. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει και ομολογώ ότι το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ότι το καλύτερο με την παράκληση να παραμείνετε στα ίδια επίπεδα επαγγελματισμού, προσέγγισης μα πάνω από όλα ανθρωπιάς.

Σας Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους σας.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1