Δρ Θωμάς Τσουκαλάς

Δρ Θωμάς Τσουκαλάς, Χειρουργός

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


Εξειδικευμένος στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού

Ειδικός Μαστολόγος

Ο Θωμάς Τσουκαλάς είναι Ιατρός Χειρουργός, εξειδικευμένος στη Διαγνωστική και Θεραπευτική Προσέγγιση των Παθήσεων του Μαστού – Ειδικός Μαστολόγος.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και ειδικεύθηκε στη Χειρουργική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»,  (για μεγάλο διάστημα στο χειρουργικό – ογκολογικό Τμήμα Μαστού).

Μετεκπαιδεύθηκε στη Μονάδα Μαστού της Ά Χειρουργικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και στη συνέχεια στη Μονάδα Μαστού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης (Hopitaux Universitaires de Genève – HUG).

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποστηρίζοντας (με άριστα) το διδακτορικό του με θέμα τον καρκίνο του μαστού.

Συμμετέχει  ενεργά σε συνέδρια, σεμινάρια και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες, και επιπλέον πήρε μέρος στη συγγραφή ιατρικών βιβλίων, ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια,  καθώς και άρθρων που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά με γνωστικό αντικείμενο τις παθήσεις του μαστού.

UA-120070842-1