Δρ Σταύρος Ζαρκάδας

Δρ Σταύρος Ζαρκάδας, Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, Ειδικός Ιατρός ΓεΣΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ


Ο Σταύρος Ζαρκάδας είναι Χειρούργος Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, Ειδικός Ιατρός ΓεΣΥ.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου της Παβίας  (Universita degli studi di Pavia) ενώ του ιδίου Πανεπιστήμιου έχει ανακηρυχθεί  Διδάκτωρ Ιατρικής , με υποτροφία αριστείας , παρουσιάζοντας διατριβή με τίτλο “Λιποπρωτείνη (α) , ενδομήτρια ανάπτυξη και εμβρυικό βάρος κατά την γέννηση”.

Απέκτησε την ειδικότητα , αφού εισήχθη πρώτος κατά σειρά στις εισαγωγικές εξετάσεις  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου .

Έχει διατελέσει Επισκέπτης λέκτορας Μαιευτικής στο τμήμα Νοσηλευτικής, του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου  άλλα και του  European University Cyprus , με ρόλο την διδασκαλία θεμάτων Μαιευτικής .

Έχει εργαστεί ως ειδικός Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας , για 7 έτη , στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας , ενώ από το 2016 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Λάρνακα .

Ειδικό γνωστικό του η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική ( Λαπαροσκοπική – υστεροσκοπική)  , η παθολογία του τραχήλου της μήτρας , η διερεύνηση και θεραπεία της υπογονιμότητος και η εξωσωματική γονιμοποίηση .

UA-120070842-1