Δρ Πλάτωνας Καρατσιόλης

Δρ Πλάτωνας Καρατσιόλης, Παιδοενδοκρινόλογος

ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΙΔΟΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ


Ονομάζομαι Πλάτωνας Καρατσιόλης. Μετά την αποφοίτηση μου απο το Grammar School  Λευκωσίας το 1998 και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας το 2000, σπούδασα ιατρική στο πανεπιστήμιο του Σέγκεντ στην Ουγγαρία. Αποφοίτησα το 2006 και ακολούθως έκανα την εξάσκηση μου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ακολούθως εργάστηκα σαν γιατρός στο τμήμα  επειγόντων του Αχίλλειου Νοσοκομείου στη Λεμεσό και το Σεπτεμβρη του 2009 έφυγα για την Γερμανία. Μετά την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας και την απόκτηση της άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος στην Γερμανία ξεκίνησα να εργάζομαι σαν ειδικευόμενος της παιδιατρικής σε νοσοκομέια στη Βεστφαλία. Εργάστηκα σαν ειδικευόμενος σε διάφορα νοσοκομεία του κρατηδίους Βόρεια Ρηνανίας Βεστφαλίας και το  Γεννάρη του 2018  πηρα την ειδικότητα  Ιατρικής Παίδων και Εφήβων από τον Ιατρικό Σύλλογο Βεστφαλίας – Λίππε.  Κατα τη διάρκεια της ειδικότητας έχω έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα τον  παιδιατρικών παθήσεων και απόκτησα πολύτιμη εμπειρία. Στα πλαίσια της ειδικότητας της παιδιατρικής εκπαιδεύτικα  στον υπέρηχο κοιλίας, κρανίου, μαλακών ιστών και γοφων.

Μετά την ολοκήρωση των σπουδών μου εργάστηκα από το 2018 μέχρι το 2020  σε αλυσίδα παιδιακών ιατρείων στην Ελβετία. Εκεί απόκτησα εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα παιδιών. Το 2020 επέστρεψα στην Γερμανία  όπου έκανα εξειδίκευση στην Παιδοενδοκρινολογία και Παιδοδιαβητολογία.

Παρουσίασα εργασίες μου σε πανευρωπαϊκό συνέδριο της Παιδοενδοκρινολογία και σε πανγερμανικά συνέδρια παιδοενδοκρινολογίας και παιδοδιαβητολογίας.

Είμαι μέλος στον Ιατρικό Σύλλογο Έσσις.

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1