Δρ Παναγιώτης Βαζούκης

Δρ Παναγιώτης Βαζούκης, Ορθοπαιδικός - Τραυματιολόγος

ΙΑΤΡΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ


Ο Δρ Παναγιώτης Βαζούκης είναι Ειδικός Ορθοπαιδικός Τραυματολόγος . Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Απέκτησε την χειρουργική ειδικότητα στην Γερμανία (2009-2015) εκπαιδευθείς στο τμήμα ορθοπαιδικής και τραυματολογίας στο νοσοκομείο Sana Klinik Rummelsberg στην Νυρεμβέργη και στο νοσοκομείο St. Marienhospital στο Mülheim an der Ruhr – NRW.

Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας ορθοπαιδικής και τραυματολογίας τον Μάιο του έτους 2015 (Düsseldorf Germany).

Διετέλεσε ως επιμελητής Α’ στο τμήμα παθήσεων σπονδυλικής στήλης της κλινικής St. Marienhospital στο Mülheim an der Ruhr μέχρι και τον Αύγουστο του έτους 2017. Εργάστηκε ως επιμελητής Α’ στην ορθοπαιδική κλινική και κέντρο αρθροπλαστικής  LVR Viersen Orthopädie στο κρατίδιο NRW (10.2017 – 01.2018). Συνέχισε (03.2018-04.2019) ως ειδικός ορθοπαιδικός στο αντίστοιχο τμήμα του St. Vinzenz Hospital Dinslaken (κέντρο μεταμόσχευσης χόνδρου). Η επαγγελματική του πορεία στην Γερμανία ολοκληρώθηκε ως επιμελητής Α’ στο τμήμα ορθοπαιδικής και τραυματολογίας του νοσοκομείου Elisabeth Krankenhaus Recklinghausen (05.2019-09.2020). 

Είναι μέλος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ,της γερμανικής εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης (DWG–Deutsche Wirbelsäulengesellschaft) και της εταιρείας αρθροσκόπησης και χειρουργικής των αρθρώσεων (AGA – Gesellschaft für Arthroskopie und Gelenkchirurgie).

Ο Δρ Βαζούκης ασχολείται με ένα μεγάλο φάσμα ορθοπαιδικών παθήσεων , καθώς επίσης με τραυματισμούς και κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος.  Διενεργεί αρθροσκοπική χειρουργική  στις αρθρώσεις του ώμου, γόνατος και ποδοκνημικής. Ιδιαίτερη εμπειρία και ενδιαφέρον διαθέτει στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Στο ευρύτερο χειρουργικό του πεδίο εντάσσονται η ολική αρθροπλαστική των αρθρώσεων του ισχίου , του γόνατος , του ώμου όπως και η χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων των άνω και κάτω άκρων.

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1