Δρ Ιωάννης Χουστουλάκης

Δρ Ιωάννης Χουστουλάκης, Παιδοψυχίατρος

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ


Ο Δρ Ιωάννης Χουστουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πήρε το πτυχίο της Ιατρικής με άριστα από το Πανεπιστήμιο G.D’ Annunzio (Κιέτι Ιταλίας).

Ειδικεύτηκε στην Παιδοψυχιατρική στη Γ Κλινική του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και έλαβε τον τίτλο του Παιδοψυχιάτρου από την Νομαρχία Πειραιά στις 26/7/2010.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, ασκήθηκε στην Ψυχιατρική Ενηλίκων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στη Νευρολογία στο ίδιο Νοσοκομείο. Επίσης για ένα χρόνο , υπήρξε ειδικευόμενος Παιδοψυχίατρος στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών- Παράρτημα Πειραιά.

Έχει εργαστεί στην κλινική εφήβων του Νοσοκομείου Priory North London καθώς και στην κλινική απεξάρτησης εφήβων του ίδιου Νοσοκομείου. Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γνωστικής και Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας (CBT) του Νοσοκομείου.

Διατέλεσε Ιατρός της κλινικής διαταραχών πρόσληψης τροφής παιδιών- εφήβων του Νοσοκομείου Priory Hayes- Grove, Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι εξειδικευμένος ψυχοθεραπευτής- κλινικός υπνοθεραπευτής.

Εργάζεται ως Ιατρός από το 2010 μέχρι σήμερα στο ιδιωτικό του Ιατρείο στην Αθήνα.

Ομιλεί Ιταλικά και Αγγλικά.

Στο παιδοψυχιατρικό ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες παιδοψυχιατρικής αξιολόγησης, παιδοψυχιατρικής εξέτασης- παρακολούθησης , ατομικής ψυχοθεραπείας για παιδιά και εφήβους και συμβουλευτικής γονέων.

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1