Δρ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης

Δρ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης, Παιδίατρος ΓεΣΥ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ


Ο Δρ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης είναι ένας νέος παιδίατρος, με αγάπη για τα παιδιά και την ειδικότητα που επέλεξε να ασκήσει. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Μετά τις σπουδές εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε παιδιατρική κλινική στη Σουηδία και ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο για να συνεχίσει την ειδίκευση του στην Παιδιατρική.

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της παιδιατρικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα των παιδιατρικών παθήσεων αποκτώντας έτσι απαραίτητη και πολύτιμη εμπειρία. Παράλληλα με την άσκηση της ειδικότητας του εργάστηκε για 5 χρόνια ως ιατρός πρώτων βοηθειών.

Πιστεύει ότι η παιδιατρική ειδικότητα δεν περιορίζεται στην θεραπεία παθήσεων. Στόχος είναι τα παιδιά να λαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες και την κατάλληλη υποστήριξη έτσι ώστε να λειτουργούν και να νιώθουν καλά ως ολοκληρωμένοι άνθρωποι της αυριανής κοινωνίας.

Αποτέλεσε μέλος της ιατρικής αποστολής των Εθελοντών Ιατρών Κύπρου στην ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες Rohingya στο Bangladesh.

Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μητρικού θηλασμού. Πιστεύει πάρα πολύ στην καλή επικοινωνία μεταξύ γονέων – παιδίατρου γιατί η συμμετοχή και η συνεργασία τους είναι απαραίτητη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού για το κάθε παιδί.

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1