Δρ Χρήστος Φλιάτουρας

Δρ Χρήστος Φλιάτουρας, Ουρολόγος

ΙΑΤΡΟΣ – ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ


Ο ιατρός Χρήστος Φλιάτουρας αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου της L΄ Aquila στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην ουρολογία στην ουρολογική κλινική του ογκολογικού νοσοκομείου των Αθηνών ο “Άγιος Σάββας”. Η κύρια ενασχόληση του αφορά την ανδρολογία με ιδιαίτερο αντικείμενο την στυτική δυσλειτουργία, την υπογονιμότητα και την χειρουργική του ουρογεννητικού.

Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην ουρολογία έγινε μέλος της ομάδας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου το 2013 προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, το Ντουμπάι και την Ρώμη.

Το κύριο αντικείμενο του είναι η χειρουργική του ουρογεννητικού με πάνω από διακόσιες επεμβάσεις το χρόνο. Τα κύρια πεδία εξειδίκευσης του αφορούν συγκεκριμένα την στυτική δυσλειτουργία, την πρόωρη εκσπερμάτιση, την χειρουργική επιμήκυνσης του πέους με πάνω από εκατό επεμβάσεις το χρόνο και την χειρουργική αντιμετώπιση της νόσου Peyronie.

Επίσης, έχει συμμετάσχει στην δημιουργία και στην βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών στην αντιμετώπιση της νόσου Peyronie .

Fellow of the European Board of Urology

Best paper award ESSM 2016

Mέλος της ελληνικής Ουρολογικής εταιρείας

Μέλος της European Society of Sexual Medicine

Μέλος της European Association of Urology

Proctor in penile prosthesis and artificial urethral sphincter in Southeastern Europe.


Christos Fliatouras MD, PhD, FEBU studied medicine in the Medical School of the University of L’Aquila, Italy. He completed his urology internship in the Urology Clinic of “Aghios Savvas” Oncological Hospital in Athens Greece. His main fields of interest include andrology, erectile dysfunction and aesthetic and functional surgery of the urinary tract.

After being granted the specialty of urology, Dr. Fliatouras joined the Andrology Institute in 2013 offering his services on the branches of Athens, Dubai, Nicosia and Rome.

Christos Fliatouras MD, PhD, FEBU is highly skilled in surgery of the urinary tract, performing over 200 operations every year. His expertise includes erectile dysfunction, premature ejaculation, penis enlargement and surgical correction of penile curvature (Peyronie’s disease).

He has contributed in the evolution of surgical techniques in treating penile curvature.

Fellow of the European Board of Urology

Best paper award ESSM 2016

Member of the Hellenic Urological Association

Member of the European Society of Sexual Medicine

Member of the European Association of Urology

Proctor in penile prosthesis and artificial urethral sphincter in Southeastern Europe.

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1