Δρ Αλεξάνδρα Κουμπή

Δρ Αλεξάνδρα Κουμπής, Οφθαλμίατρος ΓεΣΥ

ΙΑΤΡΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


Η Δρ Αλεξάνδρα Κουμπή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής απο το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετά την εκπλήρωση της θητείας της ως Αγροτικού Ιατρού στην Λακωνία, εκπαιδεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών.

Ακολούθως, εκπαιδεύτηκε στην έρευνα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνας και στο ερευνητικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις στο Σικάγο στις Η.Π.Α. με υποτροφία απο το Αμερικανικό Οργανισμό Ερευνών.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση μου στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», και απέκτησε τον τίτλο Οφθαλμιάτρου Χειρουργού. Εν συνεχεία εργάσθηκε στο ιδιωτικό μου ιατρείο για δέκα χρόνια στην Ελλάδα.

Μετέπειτα για 10 χρόνια εργάσθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου επιπλέον εκπαιδεύτηκε στις πιό σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης, φαρμακευτικής και χειρουργικής αντιμετώπισης του γλαυκώματος.

Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της αντιμετωπίζω ενα ευρύ φάσμα οφθαλμολογικών παθήσεων όπως βλεφαροπάθειες, ξηροφθαλμία, παθήσεις του κερατοειδούς και του ραγοειδούς, αγγειακές αμφιβληστροειδοπάθειες, εκφύλισεις της ωχράς, και γλαύκωμα

Το χειρουργικό ενδιαφέρον της Δρ Κουμπή επικεντρώνεται στην εγχείρηση καταρράκτου, γλαυκώματος, βλεφαροπλαστικών και στην εφαρμογή των μοντέρνων θεραπειών με Λέιζερ (Argon, Yag, SLT, Micropulse) και εμφυτεύματα (iStent inject) στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος.

Στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο της με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχει εξατομικευμένη θεραπευτική αντιμετώπιση στον κάθε ασθενή με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενή, στο δικαίωμα κατανόησης της πάθησης των και συμμετοχής των στην επιλογή της καλύτερης θεραπευτικής αντιμετώπισης του οφθαλμολογικού τους προβλήματος.

UA-120070842-1