Δρ Χρυστάλλα Κουτσογιώργη

Χρυστάλλα Κουτσογιώργη, Κλινική Ψυχολόγος

ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ


Η Δρ Χρυστάλλα Κουτσογιώργη είναι εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος. Κατέχει Πτυχίο Ψυχολογίας  (BSc) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, Μεταπτυχιακό στις Ερευνητικές Μεθόδους Ψυχολογίας (MSc) από το University of Exeter και Διδακτορικό Κλινικής Ψυχολογίας (PhD) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διετέλεσε την Κλινική πρακτική της εμπειρία σε διάφορες δομές παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών στην Κύπρο (Συμβουλευτικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Συμβουλευτικό Κέντρο University of Central Lancashire, Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Συμβουλευτικό Σταθμό Ιθάκη). Διαθέτει εμπειρία παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Εξειδικεύεται στη Γνωστικό-Συμπεριφοριστική Προσέγγιση με επιρροές από τη  Διαλεκτική Συμπεριφορική Θεραπεία, τη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης και την Προσωποκεντρική Προσέγγιση. 

Ερευνητικά έχει ασχοληθεί με κλινικά και μεθοδολογικά ζητήματα. Στα πλαίσια του Διδακτορικού της ασχολήθηκε με τη διερεύνηση χαρακτηριστικών των ατόμων και των ερωτηματολογίων που δύναται να επηρεάσουν τη διαδικασία ανταπόκρισης σε ερωτηματολόγια και την αξιοπιστία των απαντήσεων. Παρέχει επιπλέον υπηρεσίες για τη διεκπεραίωση στατιστικών αναλύσεων.

UA-120070842-1