Υποδεχόμαστε τους νέους Ειδικούς Ιατρούς μας

Ιατρικό Κέντρο "Ο Απόστολος Λουκάς"

Υποδεχόμαστε τους νέους ιατρούς με νέες ειδικότητες στο Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς”.

Δρ Χλόη Κωνσταντίνου, Χειρουργός

Tο Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του την Δρ Χλόη Κωνσταντίνου, Ειδικό Ογκοπλαστικό Χειρουργό Μαστού, Ειδικό Ιατρό ΓεΣΥ. Η Δρ Κωνσταντίνου δούλεψε ως Σύμβουλος Ογκοπλαστικός Χειρουργός Μαστού στο μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Αγγλία και θα ηγηθεί της Ομάδας Μαστού του Ιατρικού μας Κέντρου. Διαβάστε περισσότερα.


Δρ Θωμάς Πατσανάς, Γαστρεντερολόγος

Tο Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του τον Δρ Θωμά Πατσανά, Γαστρεντερολόγο, Ειδικό Ιατρό ΓεΣΥ. Ο Δρ Θωμάς Πατσανάς πήρε το πτυχίο Ιατρικής το 1991 απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Ιατρική ειδικότητα στη Γαστρεντερολογία το 2001. Το 2003 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα.


Καθ. Γεώργιος Καλλέργης, Ψυχίατρος

Το Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του τον Καθηγητή Ψυχιατρικής Γεώργιο Καλλέργη,Ψυχίατρο, Ειδικό Ιατρό ΓεΣΥ, μέλος της Ομάδας Ψυχικής Υγείας. Ο Kαθηγητής Ψυχιατρικής Γεώργιος Καλλέργης είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής με μακρά κλινική εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα.


Δρ Απόστολος Παπαποστόλου

Το Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του τον Δρ Απόστολο Παπαποστόλου, Νευρολόγο – Ειδικό Ιατρό ΓεΣΥ. Είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Νευρολογίας, στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Διαβάστε περισσότερα.


Δρ Δημήτριος Τσούκας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Το Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του τον Δρ Δημήτριο Τσούκα, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Ειδικό Ιατρό ΓεΣΥ και Ειδικό Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπαιδικής – Αθλητιατρικής και Αναγεννητικής Χειρουργική.  Είναι ο Αρχίατρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας ΑΠΟΕΛ. Πήρε το πτυχίο του από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαβάστε περισσότερα.


Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1