Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Καθ. Γεώργιο Καλλέργη, Ψυχίατρο

Καθ. Γεώργιος Καλλέργης, Ψυχίατρος

Tο Ιατρικό μας Κέντρο καλωσορίζει στην ομάδα του τον Καθηγητή Ψυχιατρικής Γεώργιο Καλλέργη, Ψυχίατρο, μέλος της Ομάδας Ψυχικής Υγείας.

Ο Kαθηγητής Ψυχιατρικής Γεώργιος Καλλέργης είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής με μακρά κλινική εμπειρία, που άσκησε το κλινικό του έργο κατά την θητεία του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας Ελλάδος (Ε.Σ.Υ.), και στην συνέχεια κατά την ακαδημαϊκή θητεία του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασκεί την Συνθετική Προσέγγιση Ασθενούς, Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας όπου συνδυάζεται η Διαλεκτική Θεραπευτική Τεχνική με την Βιολογική-Φαρμακευτική Θεραπευτική Τεχνική.

Έχει ασκήσει την Κλινική Ψυχιατρική και την Διασυνδετική Ψυχιατρική στα νοσοκομεία:

  1. Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών που εδρεύει στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» Κηφισιάς Αθηνών
  2. Ψυχιατρική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» Πειραιά
  3. Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ο Άγιος Σάββας» Αθηνών
  4. Κοινοτικό  Κέντρο  Ψυχικής  Υγείας  Ζωγράφου  του  Εθνικού  και  Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών όπου ήταν υπεύθυνος του Προγράμματος Ημερήσιας Φροντίδας του ανωτέρω Κέντρου.

Στο πλαίσιο της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής έχει ασχοληθεί με ομάδες υποστήριξης ασθενών με σωματική παθολογία, όπως και ομάδες αυτογνωσίας και υποστήριξης των Λειτουργών Υγείας.

Διαβάστε το βιογραφικό του Καθ. Γεώργιου Καλλέργη.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1