Ο Καθ. Γεώργιος Σαμούτης θα είναι συντονιστής στο συνέδριο “The Future of Healthcare in Cyprus”

“The Future of Healthcare in Cyprus” , 3rd Conference

Το συνέδριο “The Future of Healthcare in Cyprus” ή στα Ελληνικά “Το μέλλον της Υγειονιμικής Περίθαλψης στην Κύπρο” είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός για την πολιτική της υγείας στην Κύπρο.

Το συνέδριο «Το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στην Κύπρο» είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός για την πολιτική υγείας στην Κύπρο.

Αυτό το τριήμερο συνέδριο υψηλού επιπέδου διοργανώνεται για 3η χρονιά στην Κύπρο και φέτος παρουσιάζεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη χορηγία του μεγαλύτερου μέσου ενημέρωσης στην Κύπρο – DIAS GROUP και Τηλεόρασης Σίγμα σε συνεργασία με την Boussias Communications & Daily Health.

Το συνέδριο θα γίνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στη Λευκωσία, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. 

Το συνέδριο θα εισαγάγει έναν διάλογο πολιτικής στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παράλληλα με παγκόσμιους διεθνείς ομιλητές, υψηλόβαθμους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλους διεθνείς οργανισμούς, καθώς και παγκοσμίως γνωστούς ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους των κυβερνήσεων και της βιομηχανίας

Ο Καθ. Γεώργιος Σαμούτης θα συντονίζει την 4η Ενότητα του Συνεδρίου με θέμα τη Δημόσια Υγεία και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται ότι η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική, ωστόσο έχει προβλεφθεί και ταυτόχρονη μετάφραση από/στα Αγγλικά.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Final-Agenda_-The-Future-of-Healthcare-in-Cyprus-Conference

Δείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου πατώντας εδώ.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1