Ανακοίνωση για έναρξη Εγγραφών Δικαιούχων στο ΓεΣΥ

Το Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς” συμμετέχει στο ΓεΣΥ στηρίζοντας έμπρακτα το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη (24/4), στο Μητρώο δικαιούχων επιλέγοντας έναν από τους 4 καταξιωμένου Γενικούς Ιατρούς του Κέντρου μας:
– Δρ. Γεώργιο Σαμούτη
– Δρ. Αλέξη Σαμούτη
– Δρ. Τζούλια Νικολάου
– Δρ Ευσταθία Κούκου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς” στο τηλέφωνο 22 100444 .

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διαδικασία Εγγραφής Δικαιούχων στο ΓεΣΥ και σε κατάλογο Προσωπικού Ιατρού πατώντας εδώ.

Ως εκ τούτου, έχουν ορισθεί οι πιο κάτω ημερομηνίες για την εγγραφή δικαιούχων στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ και στους καταλόγους Προσωπικών Ιατρών για ενήλικες και Παιδιάτρων:

  • Τετάρτη 24 Απριλίου 2019: εγγραφή δικαιούχων που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ και σε κατάλογο Προσωπικού Ιατρού για ενήλικες.
  • Δευτέρα 6 Μαΐου 2019: εγγραφή δικαιούχων μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους, στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ και σε κατάλογο Παιδιάτρου.

Η αίτηση για εγγραφή στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ και στους καταλόγους Προσωπικών Ιατρών και Παιδιάτρων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της Πύλης Δικαιούχων, στην οποία οι δικαιούχοι θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ: www.gesy.org.cy.

Η διαδικασία εγγραφής δικαιούχων περιγράφεται στο σχετικό έντυπο του Οργανισμού «Διαδικασία Εγγραφής Δικαιούχων στο ΓεΣΥ και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού», στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ: www.gesy.org.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ (Δικαιούχοι / Διαδικασία Εγγραφής Δικαιούχων) είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1