Διατροφή: Τα μυστικά για ένα πιο υγιές γυναικείο σώμα, 14 Νοεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο “Under The Stars”, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο σεμινάριο με θέμα τη Διατροφή: Τα μυστικά για ένα πιο υγιές γυναικείο σώμα.

Το σεμινάριο θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:30-9:00 μ.μ. στο Ιατρικό Κέντρο “Ο Απόστολος Λουκάς”, Ηλία Παπακυριακού 24, 2415 στην Έγκωμη.

ΓΕΝΙΚΑ
Το γυναικείο σώμα είναι μια εκπληκτική μηχανή, γεμάτο από περίπλοκα συστήματα που όχι μόνο στηρίζουν τη ζωή, αλλά και μπορούν να δημιουργήσουν νέα ζωή. Το κάθε ένα από αυτά πρέπει να συνεργάζεται με τα υπόλοιπα συστήματα σε αρμονία, έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα.
Στην δεκαετία που ζούμε γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το πως λειτουργεί το σώμα της γυναίκας σε σχέση με το παρελθόν. Παρόλα αυτά, πολλές γυναίκες δεν έχουν ακόμη επίγνωση του τρόπου λειτουργίας του σώματός τους και σπάνια γνωρίζουν πώς δουλεύουν οι γυναικείες ορμόνες. Πόσο μπορούν οι ορμόνες τους να επηρεαστούν από τη γέννηση, την εφηβεία και την εγκυμοσύνη μέχρι την εμμηνόπαυση, όχι μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικά.
Προσέχοντας κάποια μικρά αλλά σημαντικά μυστικά στην διατροφή μας και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα βότανα μπορούμε να αποφύγουμε τη χρήση φαρμάκων και να διορθώσουμε όλα αυτά που μας συμβαίνουν και μας καταπονούν το σώμα.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
• Άντρη Παντελή, BSc with honors, MSc, Κλινική και Αθλητική Διατροφολόγος.
• Δρ Γεώργιος Σαμούτης, Αναπλ Καθηγητής Ιατρικής, Κλινικός Δντής Ιατρικού Κέντρου Απόστολος Λουκάς, Πρόεδρος ΔΣ Φιλανθρωπικού Διεθνές Ινστιτούτου Συμπονετικής Φροντίδας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Κρατήσεις στο 22100444 (τηλ.κέντρο Απ.Λουκά). Προσοχή: Περιορισμένος αριθμός θέσεων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

ΚΟΣΤΟΣ
Δωρεάν (Οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν δωρεά στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Ιατρικού Κέντρου).

www.apostolosloukas.org / www.symponesi.org

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accessibility Toolbar

UA-120070842-1