Άντρη Παντελή

ΚΛΙΝΙΚΗ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ


Η Άντρη Παντελή, BSc with honors, MSc, MSc, είναι Κλινική και Αθλητική Διατροφολόγος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αγγλία με το πτυχίο της στην Βιολογία / Ανθρώπινη Διατροφολογία, και μετά ακολούθησε δύο μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφολογία και στην Αθλητική Διατροφολογία.

Εργάστηκε στην Αγγλία, ως Διατροφολόγος. Σημαντική η συμβολή της στη μελέτη που διεξήγαγαν 13 δημαρχεία στην περιοχή του Essex, UK με στόχο τη μείωση της παχυσαρκίας στις ηλικίες 9-12 χρόνων. Η μελέτη και οι αλλαγές που έγιναν επεκτάθηκαν και σε σχολεία, κολέγια, νηπιαγωγεία, γηροκομεία και εστιατόρια των 13 περιοχών με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της παχυσαρκίας, και τη βελτίωση της υγείας των κατοίκων (Essex County Council – Healthy Eating Awards).

Εργάστηκε επίσης, ως Ιδιώτης Διατροφολόγος, εγγεγραμμένη στην Αγγλία (Registered Nutritionist – Association for Nutrition, UK) και ως Κλινική και Αθλητική Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στον τομέα των συμπληρωμάτων.

Στην Κύπρο επέστρεψε το 2012, όπου εγγεγραμμένη πλέον στον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, ασκεί το επάγγελμα της Κλινικής Διατροφολόγου με εξειδίκευση στην Αθλητική Διατροφολογία, διατηρώντας γραφείο στο Ιατρικό Κέντρο «Ο Απόστολος Λουκάς».

UA-120070842-1